TelefonSZÁMUNK: 96/312-707

AKCIÓK

2023.01.04.
A rezsiszámla ellen legnagyobb mértékben a hőszigetelés segítségével vehetjük fel a versenyt!


2020.08.28.
Vásároljon 2020.08.10. és 2020.09.30. között az alábbiakban felsorolt Porotherm termékek közül a megadott raklapmennyiségben, akár 100.000 Ft pénzvisszatérítéssel!*
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek: 07:00 - 16:00
Szombat: 7:00 - 12:00
Vasárnap: zárva

Akciók

Sosem késő hőszigetelni!

2023.01.04.
A rezsiszámla ellen legnagyobb mértékben a hőszigetelés segítségével vehetjük fel a versenyt!
A rezsiszámla ellen legnagyobb mértékben a hőszigetelés segítségével vehetjük fel a versenyt! A RAVATHERM XPS hőszigetelés épületfelújítás esetén is kulcsfontosságú, mert az egyik leggyorsabban megtérülő beruházások közé tartozik, ami a növekvő energiaárakat figyelembe véve pedig hosszú távon jelentősen csökkenti a fűtésszámlát.
 
Sosem késő hőszigetelni!
 
Egy új építésű épület ma már elképzelhetetlen hőszigetelés nélkül, azonban a már meglévő épületek utólagos hőszigetelésével is jelentős megtakarítást realizálhatunk hosszú távon. A megfelelően hőszigetelt épület fűtési költségei akár 30-40%-kal is alacsonyabbak egy hőszigeteletlen épülethez képest.
 
A zárt, kristályos cellaszerkezet miatt a RAVATHERM XPS hőszigetelés nem érzékeny nedvességre, fagyálló, korhadásálló, valamint jól terhelhető. RAVATHERM XPS extrudált polisztirolhab termékeink energiahatékony hőszigetelési megoldást kínálnak az épület lábazatára, hőhidas szerkezetekre, terasztetőkre, vagy akár épületen belülre is. Nagy vastagságú hőszigeteléseinket ajánljuk minden újépítésű épület – ideértve a passzívházak és az alacsony energiafelhasználású épületek is - hőszigetelésére, illetve felújítás során utólagos beépítésre, hiszen a hőszigetelés az egyik leghamarabb megtérülő befektetés, igen jelentős mértékű energiamegtakarítással.
 
 
 
 
 
 
Egyik leggyakoribb és legfontosabb felhasználás az épület lábazatának hőszigetelése. A RAVATHERM XPS 300 WB termék könnyen vakolható, nagy nyomószilárdságának és elhanyagolható nedvességfelvételének hála kiválóan alkalmas az épületlábazati igénybevételekre. Felújításhoz ajánlott a legalább 8-16 cm vastag hőszigetelés beépítése.
Terasztető kialakítása esetén a megfelelő hőszigetelés kialakítása elengedhetetlen. Fordított rétegrendű terasztetőn a hőszigetelő réteg RAVATHERM XPS 300 SL hőszigetelésből alakítható ki. Az energetikai követelmények teljesítéséhez ebben az esetben legalább 22 cm vastagságú zártcellás hőszigetelésben kell gondolkodnunk!


Épületen belüli felújítás során érdemes megfontolni a talajon fekvő padló hőszigetelését. A RAVATHERM XPS 300 SL zártcellás polisztirolhab hőszigetelés nagyban hozzájárul az épület belső komfortjához és az szerkezetek állagvédelméhez. További előnye ezenkívül, hogy padlófűtés kialakítása esetén, a beépített hőszigetelés növeli annak hatékonyságát.
 
Keresd a RAVATHERM termékeket az Újház kereskedésekben, az ország közel 100 pontján! Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét!


FORGALMAZOTT GYÁRTÓK

CEMENT CENTER KKT.
9021 Győr, Teherpályaudvar
Telefon: 96/312-707
Fax: 96/529-678
E-mail: info@cementcenter.hu
NYITVA TARTÁS:
HÉTFŐ - PÉNTEK: 7:00 - 16:00
SZOMBAT: 7:00 - 12:00
VASÁRNAP: ZÁRVA
weboldal tervezés: IRQ